Werken bij Bosman bedrijven

Met meer dan 150 mannen en vrouwen werken wij bij Bosman Bedrijven aan een grote diversiteit aan installatieprojecten en het beheer en onderhoud van gebouwen. Vanuit ons hoofdkantoor in Amersfoort, onze tweede vestiging in Rotterdam en op bouwlocaties door het hele land. Veel medewerkers hebben er al heel wat dienstjaren bij Bosman Bedrijven op zitten. Gelukkig weten we ook nu nog nieuwe mensen aan ons te binden.

De vrijheid in het werk, de verantwoordelijkheid die je krijgt en de mooie projecten waar we telkens weer aan mee mogen bouwen. Dat zijn voor veel medewerkers belangrijke redenen om bij Bosman Bedrijven te werken. We zijn er trots op dat wij dit met zijn allen kunnen realiseren. En dat we in dit proces onze eigenheid als organisatie weten te behouden. Een platte organisatie, met korte lijnen en helder taalgebruik, waar iedereen zijn schouders onder zet voor het beste resultaat. De verhalen van onze medewerkers hebben we voor je verzameld. Samen met de meest recente vacatures. Geïnteresseerd? Neem dan contact op met onze afdeling HRM voor een vrijblijvend kennismakinginsgesprek. Ook open sollicitaties zijn van harte welkom. Deze kun je versturen naar pz@bosmanbedrijven.nl

Vacatures

Vacature projectcoördinator werktuigbouwkunde

Vacature projectmanager elektrotechniek

Vacature calculator werktuigbouwkunde

Vacature BIM-engineer elektrotechniek

Vacature projectmanager werktuigbouwkunde

Vacature loodgieter met leidinggevende capaciteiten

Vacature BIM-engineer werktuigbouwkunde

Vacature engineer meet & regeltechniek

Vacature leidinggevend monteur elektrotechniek

Vacature leidinggevend monteur werktuigbouwkunde

Vacature werkvoorbereider werktuigbouwkunde

01 11
Quote

"Ik krijg veel vrijheid bij Bosman Bedrijven"


"Ik voel me daardoor echt verantwoordelijk voor mijn projecten. Als er iets niet goed gaat, doe ik er alles aan zodat het wel goedkomt.”

Vincent, werkvoorbereider

Interviews

01 24

Download ons boek

Met het downloaden van ons corporate boek gaat u akkoord met onze privacyverklaring. Uiteraard gaan wij zorgvuldig met uw gegevens om.