BREEAM | WELL

Duurzaamheid en comfort

Techniek van morgen

Duurzaamheid, kwaliteit en comfort staan centraal in onze installatietechnische oplossingen. Certificeringen zijn een belangrijk onderdeel zodat we kunnen aantonen, met accreditatie door een onafhankelijke partij, dat onze activiteiten tenminste voldoen aan de normen en eisen op het gebied van veiligheid, kwaliteit en milieu. Bosman is daarom de juiste adviespartner voor kwalitatief hoogstaande technische installaties met de gewenste BREEAM en WELL resultaten.

Internationaal meetinstrument duurzaamheid gebouwen

BREEAM

Energiebewustzijn en duurzaamheid zijn cruciaal bij de bouw en verbouw van panden.
Door de ruime en onconventionele ervaring met duurzame oplossingen is Bosman de partner voor het gewenste BREEAM en BREEAM-in-Use resultaat. Van SMART-oplossingen en duurzaam opgewekte energiesystemen tot steunen imkerprojecten.
We bieden advies en ondersteuning tijdens onderhoud voor continue verbetering en behoud van de certificering op lange termijn.

voor het welbevinden van de mens

WELL

Deze bouwstandaard richt zich volledig op het verbeteren van gezondheid en welzijn van gebruikers in gebouwen voor wonen, werken en genieten.
Certificering wordt toegekend op basis van tien categorieën van bouwprestaties – lucht, water, voeding, licht, beweging, thermisch comfort, geluid, materialen, geest en gemeenschap.

Onze diensten

Installatietechniek

Nazorg