07/06/2024

Ervaren Inkoper

Parttime | Fulltime

32-40 uur per week

Standplaats

Leusden | Projectlocatie

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega met expertise op het gebied van inkoop. Ben jij de tactisch inkoper, die strategisch met ons meedenkt en visie vormt voor de lange termijn? Dan zoeken wij jou.

Laat direct je cv en motivatie bij ons achter via de onderstaande knop.

‘Samen bouwen aan een duurzame toekomst met de techniek van morgen’. Hiermee doelen we op onze krachtige samenwerking met elkaar, met opdrachtgevers en met partners. De afdeling inkoop is hierin een belangrijke schakel, waarin jij vanuit je rol als ervaren inkoper contacten legt en onderhoudt met verschillende externe partijen. Je werkt nauw samen met de projectteams van Bosman.

Wij zijn een kennis- en regiebedrijf met 130 vaste collega’s en een flexibele schil. Vol trots werken wij met elkaar aan de mooiste projecten door heel Nederland. Hierbij ligt onze focus op het ontwerpen en verzorgen van gebouwgebonden installaties in de utiliteits- en mixed-usebouw.

Met jouw kennis van de (installatie)markt, selecteer je de beste leveranciers en zorg je voor een waterdicht contract. Je weet je goed te bewegen in een rol waarin je enerzijds operationele uitvoering geeft aan de inkoopactiviteiten. Anderzijds ben je in staat een bredere langetermijnvisie uit te dragen en het management hierin te adviseren.

Je maakt de vertaling van het gehele inkoopproces van Bosman naar inkoopbeleid. Gericht op de procedures, doelstellingen en de inrichting van de inkooporganisatie en initieert verbeteringen.

De inkoop van onze mooie projecten organiseer jij. Hiertoe behoort het in kaart brengen van de klantbehoeften en deze vertalen naar de juiste inkoopspecificaties. Je doet marktonderzoek en selecteert de beste leveranciers. Vervolgens onderhandel je over de voorwaarden en sluit je contracten af. Altijd rekening houdend met de beste prijs/kwaliteit verhouding. Daarom is onderhandelen je tweede natuur. Je geeft sturing aan de afdeling Inkoop.

Als ervaren inkoper bezit je een breed scala aan vaardigheden. Je bent besluitvaardig en neemt snel en effectief beslissingen tijdens onderhandelingen en inkoopprocessen. De beste prijzen en voorwaarden weet jij te verkrijgen door je uitstekende onderhandelingsvaardigheden. Je inlevingsvermogen en luistervaardigheid zijn goed ontwikkeld. De behoeften van de organisatie zijn jou snel duidelijk, doordat je actief luistert naar interne stakeholders en leveranciers. Tevens ben je extern gericht en daardoor op de hoogte van markttrends. Je onderhoudt actief je leveranciersrelaties en identificeert proactief nieuwe kansen. Contracten dienen juridisch solide te zijn. Hierin worden alle relevante aspecten zoals leveranciersvoorwaarden, betalingsvoorwaarden, garanties, beschreven. Daarom zijn jouw schriftelijke vaardigheden en conceptueel denkvermogen goed ontwikkeld.

Daarnaast vragen wij:

 • Minimaal een HBO werk- en denkniveau en bij voorkeur ervaring in een projectmanagement organisatie in de technische branche.
 • Bij voorkeur een afgeronde NEVI I en II opleiding, of een soortgelijke opleiding.
 • Ruime ervaring op het gebied van inkoop in de installatietechniek.
 • Daadkracht, een vooruitziende blik, verbindend vermogen en verantwoordelijkheidsgevoel.

 • Een afwisselende rol in een omgeving met veel vrijheid, vertrouwen en verantwoordelijkheid, waar we met trots met elkaar samenwerken.
 • Een passende beloning op basis van je opleidings- en ervaringsniveau.
 • Een leaseauto, die je ook privé mag rijden.
 • 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen als je 40 uur werkt.
 • Een bonusregeling met daarbovenop de mogelijkheid tot deelname aan ons aantrekkelijke aandelenprogramma van VINCI.
 • We investeren in jouw ontwikkeling met veel verschillende opleidingsmogelijkheden. Je krijgt toegang tot ons online opleidingsplatform, maar daarnaast zijn er nog veel meer mogelijkheden.
 • We zijn aangesloten bij pensioenfonds PMT en hebben aanvullende werknemersverzekeringen voor al onze medewerkers.
 • Laptop en telefoon van de zaak.
 • En natuurlijk hele fijne collega’s!

Neem contact op met Nike!

Wil je eerst meer informatie of een kop koffie komen drinken?
Neem dan contact op met HR Business Partner Nike Bosma.
Zij is telefonisch bereikbaar op 06 21492170 of per mail naar HR@bosmanbedrijven.nl

Of laat direct je cv en motivatie bij ons achter via de onderstaande knop.

Solliciteer direct!