Stage en afstuderen

Projecten op maat

Ben jij op zoek naar een stage- of afstudeerplek waar je je kennis kan toepassen in de praktijk? Wil je betrokken worden bij de mooiste bouwprojecten en onderdeel zijn van een ontzettend leuk technisch installatiebedrijf? Kom stage lopen of afstuderen bij Bosman!

Bij Bosman krijg je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. Hiervoor krijg je begeleiding van onze ervaren Bosman-medewerkers. De combinatie van jouw talent en onze professionele ervaring kan leiden tot de meest verrassende uitkomsten. Door jouw frisse blik en inzet wordt onze organisatie weer een stukje beter en jij hebt een mooie stage/afstudeerplek. Na je stage heb je een goed beeld wat het werken in de installatietechniek inhoudt.

Bosman on Tour

Om onze toekomstige collega’s alvast te laten kennismaken met Bosman, nemen wij onder andere studenten van het ROC vroegtijdig mee in wat wij doen en laten we ze zien waarom we trots zijn op onze organisatie en de projecten waaraan we werken.

Ieder jaar organiseren wij de Bosman on Tour voor de studenten van de opleidingen Smart Building en Elektrotechniek van het ROC. Wij laten de studenten kennis laten maken met de praktijk door workshops net onze eigen experts op verschillende gebieden. Zo leren zij onder andere over veiligheid en kunnen ze zich verdiepen in de wereld van Virtual Reality met onze BIM-experts. Daarnaast wordt ook altijd een bezoek gebracht aan de mooiste projectlocaties.

Interesse?

We gaan een open gesprek aan over waar de jouw interesses liggen.  Op basis daarvan komt er, waar mogelijk, een passende opdracht tot stand, waarin we ook rekening houden met de eisen vanuit de opleiding.

Ben je geïnteresseerd in een niet technische stage of een stage op hbo niveau neem ook dan contact op om de mogelijkheden bij Bosman te bespreken.

Benieuwd naar jouw toekomst?

Werken bij Bosman

Loopbaanontwikkeling

Vacatures